FIND SVAR

Vi håber, at du kan finde svar på dit spørgsmål herunder. Hvis dette ikke er tilfældet, så er du altid velkommen til at kontakte skibets kaptajn. Hvis du har spørgsmål til ejerforhold, bæredygtighed eller efterspørger pressemateriale, så bedes du rette henvendelse til Business Lolland-Falster.

Kan vi sove sammen, hvis vi er tre personer afsted?

+

Ja. Hvis I er tre personer afsted sammen, så kan I få tildelt en tremandskahyt eller overnatte i salonen. Kontakt kaptajnen, hvis I har særlige ønsker hertil.

Må jeg have min hund med?

+

Nej. Hunde og andre kæledyr er ikke tilladt at medbringe ombord på Skonnerten Johanne. Forbuddet er af hygiejnemæssige hensyn samt af hensyn til andre passagers potentielle allergener.

Er sejlruten forudbestemt?

+

Nogen gange . Vi tilstræber altid at give den bedst mulige sejloplevelse i henhold til vind og vejr . Når vi sejler dagture så er start og slutdestinationen ofte den samme hvilket betyder at det er begrænset hvor store ændringer i ruten vi kan lave, det tilpasses dog så vidt det er muligt. på længere togter kan det hænde at  ruten ændres løbende således at der skabes bedre vilkår for god sejlads for sejl.

Kan jeg overnatte på dækket?

+

Ja. Hvis vind og vejr tillader det, så er det muligt at overnatte på skonnertens dæk. Vi har et par hængekøjer til formålet.

Må jeg styre skonnerten?

+

Ja. Alle passagerer får mulighed for at deltage aktivt i sejladsen ved at sætte sejl eller styre skibet efter evne og lyst.

 

Må jeg medbringe alkohol?

+

Det er ikke tilladt at medbringe alkohol ombord på Skonnerten Johanne. Vi har dog et udvalg af sodavand, øl og vin, som kan købes ombord.

Jeg rejser alene. Kan jeg købe en enmandskahyt?

+

Hvis du rejser alene, så vil du skulle dele kahyt med en anden passager af samme køn. Hvis du ikke ønsker at dele kahyt med en anden passager, så skal du købe to pladser, som giver dig ene adgang til en dobbeltkahyt.

Jeg er gangbesværet. Kan jeg sejle med?

+

Det er muligt at bevæge sig omkring på skibet for alle med almindelige bevægelsesvilkår. Hvis du er gangbesværet, så kan det være en hindring. Tag kontakt til kaptajnen for at undersøge dine muligheder.

Hvor gammel skal man være for at sejle med?

+

Vi har ingen aldersbegrænsninger for vores passagerer. Alle kan få en god oplevelse ombord på Skonnerten Johanne!
Vi anbefaler dog forældre til små børn og ældre personer at tage kontakt til kaptajnen for at tale om udfordringer og muligheder ved deltagelse på togter og til kapsejladser.

Jeg tager medicin. Må jeg sejle med?

+

Ja, du må meget gerne sejle med. Det er dog vigtigt, at du informerer kaptajnen om hvilken medicin du benytter og dit generelle helbred inden afgang.