OPLEV MAGIEN

Oplev magien ombord på Skonnerten Johanne alene, som par, med hele familien eller vennerne. Skonnerten Johanne er en unik oplevelse for alle, som stiger ombord. Det er helt op til dig, hvor længe du ønsker at sejle med – vælg den tur der passer til dig. Besætningen sørger naturligvis for at sikkerheden er i top under sejladsen, og du bliver altid instrueret i, hvordan du bør færdes ombord, inden skonnerten sætter sejl og stævner ud.

SEJL MED

Sejl med når Skonnerten Johanne drager på togt. Vi udforsker Danmark fra søsiden, lader ankeret falde i en stille vig eller går langs kaj på en af de mange smukke øer Danmark byder på.

Vi oplever kulturhistorien, naturen og samværet med hinanden.

Vi ser på vandet, på himlen og på stjernerne og vi mærker vejret hvad enten det er med sydvesten eller solcreme.

AKTIVITETER

Ombord på Skonnerten Johanne kan du nyde solens stråler på dækket, gå til køjs for at læse en god bog eller være sammen med skibets øvrige gæster. I skonnertens salon er der god plads til at I kan lære hinanden bedre at kende, spille et spil eller se en film sammen. I er også meget velkommen til at sætte musik på skibets musikanlæg. Ombord er der også en kabys, hvor besætningen og passagerer kan forberede måltider og tage opvasken i fællesskab.