OPLEV MAGIEN

Oplev magien ombord på Skonnerten Johanne alene, som par, med hele familien eller vennerne. Skonnerten Johanne er en unik oplevelse for alle, som stiger ombord. Det er helt op til dig, hvor længe du ønsker at sejle med – vælg den tur der passer til dig. Besætningen sørger naturligvis for at sikkerheden er i top under sejladsen, og du bliver altid instrueret i, hvordan du bør færdes ombord, inden skonnerten sætter sejl og stævner ud.

SEJL MED

Sejl med når Skonnerten Johanne drager på togt. Vi udforsker Danmark fra søsiden, lader ankeret falde i en stille vig eller går langs kaj på en af de mange smukke øer Danmark byder på.

Vi oplever kulturhistorien, naturen og samværet med hinanden.

Vi ser på vandet, på himlen og på stjernerne og vi mærker vejret hvad enten det er med sydvesten eller solcreme.

Sejlende Søsterskab i det sydfynske Øhav

Eksklusiv Søstertur med Johanne & Aron!

Drømmer du om vind i håret og frihed på åbent hav sammen med en flok inspirerende kvinder?

Oplev magien ombord på skonnerterne Johanne og Aron. Sammen udforsker vi det maleriske sydfynske øhav og nyder hinandens selskab.

Dine Oplevelser:

  • Lær at Sejle: Få praktisk erfaring uanset dit niveau.
  • Naturspejling: Nyd den storslåede danske natur.
  • Socialt Samvær: Skab forbindelser og nye venskaber.
  • Afslapning: Slap af i solen med en god bog.

10 kvinder pr. skib. Vores erfarne, kvindelige besætning sørger for, at alle føler sig trygge.

Inkl:  3 Måltider om dagen samt snack, kaffe og the . Dyner, Pude, sengelinned og håndklæde.

Øl, vand og vin købes ombord.

Weekendtur til Vejrø

Vi stævner ud fra Kragenæs om lørdagen, hvor vi  kan nyde synet af Dodokalitten bag os.

Når vi nærmer os Vejrø serveres der en frokost ombord.

På Vejrø får du en guided tur på øen og derefter er der fri leg. Vi spiser en treretters menu sammen på øens restaurant, SkipperLy

Overnatningen foregår ombord på skibet i 2- eller 3-mands kamre. Vi stiller naturligvis dyne, pude, sengelinned og håndklæde til rådighed. Søndag morgen vil vi servere morgenmad og dem som har lyst kan snuppe  et havdyp, inden vi sejler tilbage til Kragenæs.

Ombord på Johanne får du muligheden for at blive en del af besætningen under sejladsen. Du får grundig instruktion af veluddannet personale, og der er masser af tid til at nyde naturen undervejs. Det kræver ingen sejlererfaring at komme med ombord.

Sodavand, øl og vin kan købes ombord eller i restauranten på øen.

Togt: Weekendtur til Vejrø

Start dato:

Slut dato:

Pris:

11-12 Maj 2024

2995,- DKK

Send forespørgsel

Havets Yoga Retreat

En Oase af ro og forbindelse

Åbn dit hjerte og forny din sjæl med en weekend  på havet. Vores unikke Yoga retreat ombord på skonnerten Johanne er en kombination af bevægelse og harmoni omgivet af den rolige atsmosfære ved havet.

Yoga sessioner : Dyk ind i 3 sessioner ledet af den erfarne yogalærer Liv Bindslev. De beroligende sessioner er designet til at forny din energi og fremme indre ro.

Eventyrlig sejlads : Mærk havets kraft mens du udforsker de fortryllende danske farvande og trækker vejret dybt i den friske havluft.

Idyllisk ø – besøg : Oplev den charmerende atmosfære på en af de skønne øer.

Dette Retreat er en inkluderende oplevelse, der kræver ingen forudgående kendskab til yoga eller sejlads. Det er en unik chance for at fordybe dig i Yogaen mens du svæver over havets bølger og finder ny inspiration og forbindelser.

Inkl:  3 Måltider om dagen samt snack, kaffe og the . Dyner, Pude, sengelinned og håndklæde.

Øl, vand og vin købes ombord.

AKTIVITETER

Ombord på Skonnerten Johanne kan du nyde solens stråler på dækket, gå til køjs for at læse en god bog eller være sammen med skibets øvrige gæster. I skonnertens salon er der god plads til at I kan lære hinanden bedre at kende, spille et spil eller se en film sammen. I er også meget velkommen til at sætte musik på skibets musikanlæg. Ombord er der også en kabys, hvor besætningen og passagerer kan forberede måltider og tage opvasken i fællesskab.