BESÆTNING

BESÆTNINGEN PÅ
SKONNERTEN JOHANNE

Veronica Damstrup Zaydel

SKIPPER

Veronica har erfaring fra fuldriggeren Sørlandet i Norge, den tremastede Clipper Stad Amsterdam i Holland samt flere af de danske skonnerter og galeaser. Veronica er barn af garvede sejlskibssøfolk, og hun er uddannet på skoleskibet Georg Stage samt sætteskipper fra Marstal navigationsskole 2003.

STILLINGEN ER UBESAT

STYRMAND

Information kommer.

STILLINGEN ER UBESAT

MATROS

Information kommer.

Jobmuligheder ombord

Hvis du ønsker at gøre karriere ombord på Skonnerten Johanne, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og et opdateret CV til besætningen via e-mail: info@skonnertenjohanne.dk.

Du bedes vedhæfte øvrige certificeringer og uddannelsesbeviser, som er relevante i forhold til den stilling, som du ønsker at besidde. Vi forbeholder os retten til at opbevare din ansøgning og dit CV i elektronisk form i 6 måneder fra modtagelsesdatoen jf. vores persondata- og cookiepolitik.
Vores persondata- og cookiepolitik kan gennemlæses her.

Vi opdaterer løbende hjemmesiden og skonnertens sociale medier med aktuelle jobopslag.

Styrmand søges til sæson 2023

Som styrmand ombord på Skonnerten Johanne skal du være parat til at have flere kasketter på! Vi er en lille besætning på 2 – 3 personer, hvorfor et tæt samarbejde er en nødvendighed. Hverdagens opgaver byder på vedligehold på dæk og i riggen, madlavning, rengøring, instruere i sejlads, passe maskineri, gå en vagt, servicere gæster og så alt det løse.

Formelle krav :
– Minimum bedstemandsbevis
– Blå Bog

Vi ønsker os endvidere at du har sejlskibserfaring, er god til at formidle, har et godt humør og har lyst til at dele ud af din viden. Du trives med forandringer, og du er fleksibel både af sind og i planlægning. Du kan lide at møde mennesker, og du er i stand til på egen hånd at se hvornår dørken skal have en våd klud eller dækket skal nattes.

Ansættelsesperiode: 15. marts – 1. november med varierende arbejdstider.

Send din ansøgning og dit CV til info@skonnertenjohanne.dk. Vi holder samtaler løbende.