MÆRK HAVET

Kapsejladsen Fyn Rundt for bevaringsværdige sejlskibe er en af Danmarks største sommerbegivenheder. Her deltager 30 – 40 bevaringsværdige sejlskibe hvert år. Efter endt sejlads lægger alle skibene til i samme havn, hvor skibenes besætninger kan hilse på hinanden.

Kapsejladsen Limfjorden Rundt er nordens største træskibssejlads. Hvert år samles op mod 65 gamle fartøjer for at kæmpe om sejren. Under kapsejladsen sejles der efter de internationale søvejsregler og ikke kapsejladsregler.

SPÆNDINGEN STIGER

Skonnerten Johanne deltager hvert år i kapsejladserne Fyn Rundt og Limfjorden Rundt, begge for bevaringsværdige skibe.

Du bliver en del af besætningen og i fællesskab sætter vi sejl, stagvender, trimmer og nyder det fantastiske syn af så mange smukke skibe samlet.

Besætningen har naturligvis kampgejst og vi elsker at tage udfordringen op mod en podieplads.

Fyn Rundt for bevaringsværdige skibe

Fyn Rundt for bevaringsværdige sejlskibe er en helt unik oplevelse!

Fyn Rundt er en venskabelig kapsejlads langs de smukke fynske kyster. Det er en af Danmarks største sommerbegivenheder, hvor man i uge 30 mødes 30-40 smukke traditionelle sejlskibe og dyster. Hver aften samles skibene i havn, hvor der er aktiviteter, konkurrencer og samvær for alle.

Ombord på Skonnerten Johanne får du mulighed for at blive en del af besætningen under kapsejladsen. Du får grundig instruktion af veluddannet personale før og under sejladsen, hvorfor sejlererfaring ikke er en nødvendighed.

Togtet er inklusiv overnatning ombord i 2- eller 3-mands kamre samt morgenmad, frokost og aftensmad.  Vi stiller naturligvis dyne, pude, sengelinned og håndklæde til rådighed. Øl, vin og sodavand kan købes ombord.

Togt: Fyn Rundt for bevaringsværdige skibe

Start dato:

Slut dato:

Pris:

21 – 27 juli 2024

7500,- DKK

Send forespørgsel

Limfjorden Rundt

Er du til friluftsliv, frisk luft, nye udfordringer og fællesskab? Så tag med ombord, når Skonnerten Johanne stævner ud og deltager i nordens største træskibssejlads!

Der kommer hvert år op mod 65 gamle fartøjer for at deltage i sejladsen. Undervejs ligger vi til havn i Løgstør, Thisted, Struer, Nykøbing Mors, Fur og Skive. Du vil opleve et imponerende skue i havnene og masser af festivitas.

Ombord på Johanne får du mulighed for at blive en del af besætningen under kapsejladsen. Du får grundig instruktion af veluddannet personale før og under sejladsen, så sejlererfaring er ikke et krav.

Togtet er inklusiv overnatning ombord i 2- eller 3-mands kamre samt morgenmad, frokost og aftensmad.  Vi stiller naturligvis dyne, pude, sengelinned og håndklæde til rådighed. Øl, vin og sodavand kan købes ombord.

Togt: Limfjorden Rundt

Start dato:

Slut dato:

Pris:

Uge 37 – 2024

8500,- DKK

Send forespørgsel

AKTIVITETER

Under kapsejladsen har man rig mulighed for at opleve spændende dueller imellem majestætiske skibe fra skonnertens dæk. Hvis man har behov for det, så er det naturligvis også muligt at trække sig ned i sin køje eller i den fælles salon. I havn er der masser af festivitas og aktiviteter for en hver. Når mørket falder på kan du hygge ombord eller gå på besøg hos de andre skibe.