LEJ SKIBET

Skonnerten Johanne danner de perfekte rammer for ethvert arrangement! Giv dine medarbejdere mulighed for at blive inspireret af fortidens søfolk, og lad dem styrke deres sammenhold via teambuilding eller en ekstraordinær personaletur.

Invitér venner og familie til en intim sammenkomst, når livets glæder skal fejres eller tag flere generationer afsted med et flydende sommerhus.

Skonnerten kan rumme det hele. Valget er dit.

VIRKSOMHED

Skonnerten Johanne har hjemhavn i Nakskov men turen kan også starte i dit nærområde efter ønske og kan lejes til arrangementer, flerdagstogter, teambuilding og events både langs kaj og til havs.

Ingen opgave er for usædvanlig til Johanne og teamet bag – kontakt os så vi sammen kan skabe nogle fantastiske minder.

Aktiviteterne kan afholdes indendørs i skonnertens salon eller udendørs på skibets dæk.

SKAB NETVÆRK I RO OG MAG

Skonnerten Johanne er en unik lokation for et netværksmøde, som skal afholdes i ro og mag! I den hyggelige salon er der ingen andre til stede, og I kan derfor i fuld fortrolighed dele jeres viden og erfaringer med hinanden. Før eller efter jeres netværksmøde kan I nyde en let frokost på skonnertens dæk, hvor udsigten kan inspirere, skabe ideer og give ny energi.

Lej skibet

Personaletur

Teambuilding

Event

Møde

Familietur

Reception

Mærkedage

Skonnerten kan ikke udlejes uden besætning af sikkerhedsmæssige årsager.

Togt: Lej skibet

Periode:

Pris:

Fra 3 timer

Fra 11000,- DKK

Send forespørgsel

PRIVAT ARRANGEMENT

Invitér venner og familie til en intim sammenkomst ombord på Skonnerten Johanne, når livets glæder skal fejres.

Ombord er der plads til 23 passagerer på dagsture. ved overnatning ombord har vi køjer til 12 personer og skulle du have lyst til en reception langs kaj så er antallet ubegrænset.

I bestemmer naturligvis hvorvidt I ønsker at kokkerere selv, få menuen leveret udefra eller bestille skonnertens menu.

SMÅ SELSKABER – STORE DAGE

Et arrangement ombord på Skonnerten Johanne er for dig, som værdsætter kvalitet fremfor kvantitet. Her er plads til de næreste og kæreste, en intim atmosfære hvor man kommer hinanden ved og mulighed for at dele et helt unikt øjeblik. Skonnerten Johanne kan lejes på timebasis eller dagsbasis efter behov. Send en forespørgsel til skipper for at afholde dit næste arrangement ombord.