NYD UDSIGTEN

En dagstur ombord på Skonnerten Johanne er et hverdagseventyr du ikke glemmer. På disse sejladser kan du nyde udsigten til vores enestående kystlinje spise en let frokost og nyde lidt at drikke. En dagstur ombord på skonnerten kræver ikke sejlererfaring. Har du lyst, er du mere end velkommen til at deltage med at sætte sejl eller styre skibet. Dagsturene er en unik oplevelse for hele familien.

Sejladsen har altid samme slutdestination som startdestination. Det er med til at sikre at alle passagerer nemt kan komme hjem samme dag. Besætningen sørger naturligvis for at sikkerheden er i top under sejladsen, og du bliver altid instrueret i, hvordan du bør færdes ombord, inden skonnerten sætter sejl og stævner ud.

SEJL MED

En dagstur ombord på Skonnerten Johanne har en tre-fem timers varighed. Sejlruten tilrettelægges efter vind og vejr, men start- og slutdestination er bestemt forud for sejladsen.

Der er redningsveste til alle passagerer under sejladsen. Det er ikke et krav at disse bæres, men hvis det ønskes, så kan disse udleveres ved forespørgsel til skonnertens besætning.

Besætningen informerer alle passagerer om skibets sikkerhedsforanstaltninger før sejladsen påbegyndes.

En dagstur ombord på skonnerten kræver ikke sejlererfaring.

AKTIVITETER

På disse sejladser kan I nyde udsigten til sydhavsøernes kyster, spise en let frokost eller nyde lidt at drikke. Hvis vejret ikke holder stand eller vejret bliver køligt, så er det naturligvis også en mulighed at trække ned i skonnertens salon. Her kan passagerne samles om et spil, en snak eller blot et lille ophold i varme og tørvejr.